ورزش > توپ و تور

قارداشی: به خاطر مسائل مالی گاهی نمی‌خواهم سهمیه‌ای بگیریم



مهرداد علی قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به هزینه های سنگین اعزام ها و تاثیر آن روی اهداف و برنامه ریزی های صورت گرفته برای ملی پوشان و مسابقات آینده، بر لزوم ۲.۵ برابر شدن بودجه فعلی این فدراسیون تاکید کرد.

وی با تاکید بر تدوین برنامه چهارساله فدراسیون تنیس روی میز گفت: این برنامه که از ژانویه سال ۲۰۲۵ تا چهار سال آینده است، به وزیر ورزش هم ارائه شده است. برنامه تدوین شده در راستای کسب سهمیه تیمی برای المپیک آینده است. با اجرای این برنامه تا حد زیادی به هدف خود نزدیک می شویم البته در صورتیکه بودجه لازم تامین شود و بتوانیم اجرای کاملی روی برنامه موردنظر داشته باشیم.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز خاطرنشان کرد: طبق این برنامه که با نظر سرمربی تیم ملی نهایی شده، در یک سال اول باید در مسابقات قهرمانی جهان و آسیا هم شرکت کنیم ضمن اینکه در همین بازه زمانی بازی های کشورهای اسلامی را هم در پیش داریم. قبل و بعد هر یک از این رویدادها، تورنمنت هایی پیش بینی شده که روی رنکینگ و تجربه بازیکنان تاثیرگذار خواهد بود.

قارداشی در واکنش به اینکه «طبق اعلام سرمربی تیم ملی و در یک سال پیش رو، به غیر از مسابقات رسمی ۱۳ تورنمنت دیگر برگزار می شود. فدراسیون به تمام این رویدادها بازیکن اعزام می کند؟»، گفت: برای کسب سهمیه تیمی المپیک ۲۰۲۸ که هدف اصلی ما طی چهار سال آینده است به صد درصد اعزام ها نیاز داریم، در هر اعزام هم باید حداقل ۵-۴ بازیکن داشته باشیم اما اینکه چقدر از اعزام ها انجام شود ارتباط مستقیم با بودجه و هزینه ها دارد.

وی در این رابطه ادامه داد: به خاطر هزینه ها و بودجه ای که در اختیار داریم، واقعا شرایط اعزام سخت شده است. کشور مقصد، تعداد نفرات اعزامی و مدت زمان سفر در هزینه کلی آن تاثیرگذار است. در کل هزینه هر اعزام به طور میانگین از ۳ تا ۶ میلیاردتومان متغیر است این در حالی است که بودجه سالیانه به تنهایی پاسخگو نیست ضمن اینکه به غیر از اعزام ها، هزینه های دیگری هم داریم.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از بودجه مورد نیاز را از طریق اسپانسر تامین می کنیم، خاطرنشان کرد: بودجه سال جاری در مجموع ۴۰ میلیارد تومان است که وزارت ورزش متعهد به تامین ۳۲ میلیارد تومان آن شده و بخش باقی مانده را باید خودمان از طریق اسپانسر تامین کنیم. این میزان بودجه اما با توجه به تعدد تورنمنت ها و رقابت های سالیانه ای که داریم و هزینه بالای حضور در آنها، کافی نیست.

قارداشی تاکید کرد: ملی پوشان ما برای رقابت برابر با بازیکنان دیگر کشورها که اتفاقا مدعی ترین آنها آسیایی هم هستند، باید در تمام تورنمنت های مصوب فدراسیون جهانی تنیس روی میز یا حداکثر آنها شرکت داشته باشند. در این صورت است که می توانند در رنکینگ جهانی با رقیبان شان رقابت برابر داشته باشند و از حیث آمادگی و تجربه هم کم نیاورند درحالیکه مسائل مالی باعث می شود برخی از اعزام ها نادیده گرفته شوند یا اینکه با حضور حداقلی انجام شوند.

وی در این زمینه به یک موضوع اشاره کرد و گفت: شرایط اعزام به قدری سخت شده است که بعضا ناخودآگاه میخواهم که برای یکسری مسابقات سهمیه نگیریم چون در صورت کسب سهمیه باید در آن شرکت داشته باشیم درحالیکه به خاطر مسائل مالی به چالش کشیده می شویم. با این حال طی دو سال متوالی، سومین فدراسیون از حیث تعداد اعزام ها شدیم اما واقعا هرچه می گذرد، شرایط سخت تر می شود.

قارداشی در پاسخ به این پرسش که «چه میزان بودجه می تواند پاسخگوی نیاز فدراسیون تنیس روی میز برای اعزام حداکثری در طول یکسال باشد؟»، گفت: فکر می کنم حداقل به ۱۰۰ میلیارد تومان نیاز داشته باشیم تا یک سال بی دغدغه را سپری کنیم. البته این رقم با تورم امروز، نرخ ارز و هزینه های فعلی می تواند جواب باشد.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز یادآور شد: تلاش مان این است با کمک بخش خصوصی و اسپانسر، اعزام های مهم و تعیین کننده ترین آنها انجام شود اما امیدواریم طی سال های آینده حمایت بیشتر وزارت ورزش و کمیته المپیک را هم داشته باشیم تا برای نخستین بار صاحب سهمیه تیمی برای المپیک شویم.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا