ورزش > سایر ورزشها

دختر تاریخ‌ساز اسکواش: کسب سهمیه از بازی در المپیک سخت‌تر است


فرشته اقتداری، عضو تیم ملی اسکواش ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به ارزیابی عملکرد خود در دو مسابقه اخیر پرداخت و اظهار کرد: در مسابقات هند که جز رقابت‌های آزاد به شمار می‌آید موفق شدم در جدول ۳۲ نفره به مرحله نیمه نهایی صعود کنم. در این مسیر ابتدا برابر مقابل آنیکا دوبی از هند به برتری رسیدم و در دور دوم مقابل جانت ویدیهی از هند به پیروزی دست پیدا کردم. در ادامه ۳ بر صفر مقابل کالت سلطانا، بازیکن انگلیسی الاصل کشور مالت برنده شدم تا در مرحله نیمه نهایی به مصاف آناهاتا سینگ دارنده رنکینگ ۹۰ جهان از هند بروم که متأسفانه در این بازی نتیجه را ۳ بر یک واگذار کردم و به مدال برنز این مسابقات دست پیدا کردم.

وی افزود: درست یک روز پس از پایان رقابت‌ها برای شرکت در مسابقات کشوری و یا همان جایزه بزرگ در ایران راهی اهواز شدم، هر چند از نظر جسمی و روحی خیلی خسته بودم ولی در این مسابقات هم حاضر شدم و عنوان قهرمانی را به دست آوردم. پاداش مسابقات کشوری ۱۶۰۰ دلار بود که بین ۸ بازیکن برتر تقسیم شد. هدفم از حضور در مسابقات بیشتر ارتقای رنکینگ بود که تا حدودی هم موفق شدم.

دختر تاریخ ساز اسکواش با اشاره به آغاز رقابت‌های لیگ برتر زنان ایران از دی ۱۴۰۳ گفت: در حال حاضر نزدیک‌ترین رویدادی که داریم مسابقات لیگ خواهد بود. سال گذشته کنار تیم یزد بود که فصل خوبی را کنار هم سپری کردیم به همین خاطر امسال هم صحبت‌هایی انجام شده تا در کنار یزدی‌ها حضور داشته باشم. برنامه دقیق مسابقات را فدراسیون اعلام نکرده ولی فکر می‌کنم اوایل دی دور نخست مسابقات آغاز شود.

اقتداری با گلایه از میزان قراردادها در لیگ اسکواش توضیح داد: اگر بخواهم واقعیت را بگویم تا ۲ سال گذشته رقم قرارداد ما در لیگ بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان در چرخش بود. سال گذشته اتفاق خوبی رخ داد و این عدد کمی بهتر شد البته نه به قدری که بخواهیم خودمان را با سایر رشته‌های دیگر مقایسه کنیم. برای این فصل هم این امیدواری وجود دارد که با توجه به المپیکی شدن این رشته و سایر مسابقات بین‌المللی که شرکت می‌کنیم وضعیت کمی تغییر کند و شاهد اتفاقات مثبتی باشیم.

دختر تاریخ‌ساز اسکواش: کسب سهمیه از بازی در المپیک سخت‌تر است

عضو تیم ملی اسکواش زنان ایران خاطر نشان کرد: میزان قراردادهای ما به قدری پایین است که حتی هزینه یک سفرمان هم نمی‌شود. هر زمان هم نسبت به این موضوع گلایه کردیم پاسخ این بوده که وقتی مسابقات ما هیچ پخش زنده‌ای ندارد چرا اسپانسر باید سرمایه خود را در این حوزه هزینه کند.

او در پاسخ به این پرسش که چه چیزی به شما برای ادامه دادن این مسیر سخت انگیزه می‌دهد؟ گفت: رؤیای من همیشه حضور در المپیک بود. خوشحالم که این رشته هم در حال حاضر المپیکی شده و این امیدواری وجود دارد که با تلاش و حمایت ممکن است من هم اولین نماینده زن اسکواش ایران در این بازی مهم جهانی باشیم. من این شانس را برای خودم می‌بینم ولی مسیر سختی را هم در پیش رو دارم.

اقتداری تاکید کرد: یکی از پیش نیازهای کسب سهمیه المپیک حضور داشتند در همین مسابقات آزادی است که اخیراً من در آن شرکت کردم. معتقدم این مسیر برای ما خیلی سخت‌تر از بازی کردن در خود المپیک باشد. تعداد مسابقات آزادی که از طریق آن رنکینگ‌مان را ارتقا دهیم زیاد است اما برای شرکت در این رویدادها نیازمند کمک مالی هستیم که فعلاً نه حمایت آن‌چنانی وجود دارد و نه موفق شدیم اسپانسر خوبی را پای کار بیاوریم.

دارنده مدال طلای مسابقات انجمن حرفه‌ای اسکواش بازان جهان اضافه کرد: اولین مسابقه‌ای که سال گذشته شرکت کردم و میزبان آن هم هند بود با هزینه فدراسیون اعزام شدم. برای چند رویداد دیگر هم فدراسیون کمک کرد که البته در حق من لطف بزرگی کردند چون در غیر این صورت باید تمامی هزینه‌ها را خودم پرداخت می‌کردم که برای من کار بسیار دشواری بود. هم من و هم فدراسیون باید دنبال اسپانسر باشیم که ادامه مسیر را با کمک آنها طی کنیم.

عضو تیم ملی اسکواش در پایان با بیان اینکه قول حمایت دادند ولی هنوز اتفاقی رخ نداده که باعث دلگرمی‌مان شود؛ گفت: پس از تاریخ سازی که کردم قول دادند که قرار است از سوی معاونت زنان وزارت ورزش تقدیری انجام شود ولی تا به امروز هنوز کاری انجام نشده است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا